Kajakk kurs

Oppdatert: 22. des. 2020

Starter du på kajakk kurs hos oss, gir vi deg en sikker start på padle livet. Vi slipper ikke deg løs før du føler deg trygg på vannet. Vil du prøve utstyr og/eller kajakk før du selv skal kjøpe, kan vi også hjelpe deg.


På tur rundt Malmøya i Larvik

Grunnkurs I

Bli kjent med kajakk og kom deg sikkert ut på tur.


Introduksjon til kajakken, åre, trekk og vest. Løfte, bære, sjøsette og entre kajakken. Hvordan effektivt manøvrere kajakken med fremoverpadlin, bakoverpadling og stopp.  Sideveis forflytning av kajakken. Lavt støttetak, Ilandstigning til brygge og/eller strand, Sikring av kajakk etter ilandstigning.


Kurset går over en dag. Pris er 1100,- og inkl leie av utsyr og lunch 1-2 deltagere.
Grunnkurs II

Bli tryggere på grundferdigheter, selvredning og padle hav


Kanting av kajakk, Effektivt framdriftstak (padle rett fram over lengre distanse), Styretak bak, Baugtak, Sculling for støtte, Kameratredning, Egenredning, og tauing og bruk av taueline.

 

Vi padler en lengre tur etter undervisning for å få prøvet ut momenter, og få litt mer mestringsøvelse, som gir trygghet når en skal egne turer senere.


Kurset går over to dager. Pris er 2800,- og inkl leie av utstyr og lunch begge dager 1-4 deltagerer.


"Rent a friend"

Det ligger ikke for alle å melde seg inn i padleklubber, eller å ha padlevenner når en trenger det. Og siden alene padling ikke føles trygt for alle i starten, eller noen gang. Kan det være greit å få med en padler til ila dags eller ettermiddags turen. Med å "Rent a friend" får du både kommet deg ut på tur og samlet mer erfaring, men også være tryggere om noe skulle skje ila turer. Og for alt du vet, så kan det kanskje bli ett bra bilde å henge på veggen etter turen, knytte kontakt til andre som padler eller diskuterer kajakk utsyr ila turen.


"Rent a friend" koster 500,- for 2 timer. 1000,- for dagstur (8 timer)Kajakk bilde.

Ønsker du ett kult bilde av deg selv i, ved eller ila kajakk turen. Vi stiller med turfølge og fotoapparat. Vi blir enig om hva som er ønskelig. Du bestemmer selv om bildet skal printes ut av våre samarbeids partnere, eller om du bare får bildefilen sendt på e-post. Pris 600,- (1 time) el. på forespørsel ift sted, og ønske.

Vi kan leverer print på de fleste materialer. Se pris


45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle