PLAKATER AV NASJONALPARKENE.

PLAKATENE her er en feiring av våre nasjonalparker. Målet er å gjengi den unike skjønnheten i hver park. Alle plakater du ser på skjermen skrives ut her i LARVIK/NORGE. Målet mitt er å få plakat fans inn i parkene og parkeres fans til plakater. 

 

10 % til parkene

Vi er opptatt av at parkene utover å feire dem i plakatform. 10 % av plakatkjøpet ditt blir donert til jobb for Nasjonalparkene. Jeg ønsker å påvirke til opprettelse av flerere nasjonalparker. Og videre bevaring av de få parkene vi allerede har. Kunne påvirke til at flere jobber i og for parkene. Ivaretakelse av Norsk natur før den ikke finnes lengre. Jeg kaller det teamarbeid. 

Plakatutgivelser

Plakatene er hovedsakelig i størrelsen 30 x 42 cm. Noen parker blir tykket i flere størrelser.  Andre er i begrenset opplag, og kommer signert og nummerert. Sjekk ut den enkelte plakaten.

Produksjonene startet 01.01.2020 (på min datters 18 års dag) og er en "gave" til mine tre barn, Sigurd, Magnus og Amalie.

Norske Nasjonalparker er produsert av 19topper / Tor-Arne Paulsen © 2009 - til 2070

"Moderplakaten" er en sammensetting av bilder fra Norges Nasjonalparker på fastlandet. I starten av 2020 er tallet 40 stk. Da er 7 stk som ligger på Svalbard utelat, 47 stk til sammen. 

Første parken i Norge var Rondane, som så sitt lys i 1962. Siste er Lofotodden som gjorde året 2018 enda bedre. Parkene står ført opp etter årstallet de ble offisielle Nasjonalparker i Norge.

Om du ønsker denne for å krysse av hvor mange du har besøkt, vil besøke eller bare som pynt i seg selv er opp til deg. 

For en naturelskende mann eller kvinne, er det vanskelig å legge seg om kvelden ute å titte på denne.

Denne kommer trykket på Canson Infinity, Photo Highgloss PREMIUM RC 315g/m2.

 

Måler 329 mm x 483 mm / 13 x 19 " / A3+

GRAFISKE  NORGE

.

PARKENE I NORGE  (40 stk til slutt ... produseres gradvis)

JOTUNHEIMEN

MØYSALEN, SALTFJELLET - SVARTISEN,  LOFOTODDEN

REINHEIMEN, SKARVAN-ROLTDALEN, FOLGEFONNA

DOVRE - SUNNDALSFJELLA

FÆRDER, JOSTEDALSBREEN

LANGSUA, FEMUNDSMARKA, BREHEIMEN, HALLINGSKAVET

HARDANGERVIDDA

RONDANE, RAGO, JOMFRULAND

19topper

Henter navnet fra Norges 19 fylker. Hvert fylke har sin høyeste fjelltopp. Å skulle bestige dem alle er blitt familiens langtids prosjekt  Underveis har det blitt mange turer, gleder, opplevelser, og nye planer. Nå driver vi med padling, fridykking, guideing og fotografering. Mest for oss selv, men også for å glede og lære opp andre. Vi startet opp i 2009. 

Abonner på nyhetsbrev

© 2023 19topper.         Proudly created with Wix.com