19topper.no

OM 19TOPPER

19 TOPPER har nå hovedfokus på salg av plakater og bilder på nett. Men vi stopper ikke med andre aktiviteter eller tilbud av den grunn. Det blir bare vanskeligere å finne de aktivitetene ;-D   

Vi startet som en turblogg i 2009. "VI" er far med 3 barn. Eller barn er vel ikke helt beskrivende, siden alle har rukket å fylle 18 år. Og ikke nok med det, så er en vakker kvinne med sine 3 barn også kommet med. 8 stk og 2 hunder er 2019 utgaven. Uansett så har målet vårt om å bestige alle landets 19 fylkestopper ført oss rundt forbi høyt og lavt, brett og tynt, i luften, under vannet og opp og ned fjell. Det har rett og slett blitt mange turer. 

Nå ønsker vi å formidle turglede til andre også. Både tilrettelegging med turplanlegging , men også guiding når det lar seg gjøre.

 

Vi tilbyr turplanlegging for fotturer på fjell, og toppturer. I tillegg til kajakk padling og fridykking. Kursaktivitet dekker kajakk, fridykking, klatring, foto, akutt/skade medisin, og kart/kompass/GPS. 

19TOPPER HJELPER DEG/DERE PÅ VEI TIL Å REALISER EN DRØM ELLER ETT MÅL

Vi har alle våre drømmer eller mål, som vi ønsker å realisere ila livet. Noen blir det tatt tak i, imens andre pakkes vekk til et senere liv. Vi i 19 topper ønsker å hjelpe deg/dere å nå flere av målene dine ila dette livet. Så kan andre legge innsatsen i det neste. 

Trygghet, kompetanse og kvalitet, er noe vi setter høyest for deg som bruker av våre produkter. Uansett om det det er snakk om bilder, kurs eller turbeskrivelse. 

Brukerne våre vil bare møte folk som vet hva de holder på med, og har vært ute en vinterdag før. Kursledere og instruktører har alle en utdanning inne sitt fag, erfaring fra militær og/eller sivil profesjonell tjenester/etater. Turleder erfaring fra turistforeningen og/eller forsvaret. Instruktør utdanning fra Norges dykker forbund og/eller paddle forbund. Medisinsk utdanning fra universitet eller høgskole. Og minimum 10 års erfaring på sine områder. 

OM TOR-ARNE PAULSEN

Tor-Arne er innehaver av 19topper og leder daglig drift. Majoriteten av tiden går til jobben som er Ambulansetjenesten i Larvik, Vestfold. Larvik er også nåværende hjemsted, man har bodd 36 forskjellige steder i inn og utland siden 18 års dagen. Det har gitt et mangfoldig erfaring innen jobb og turområder ila årene. Hovedarbeidsgiveren gjennom årene har vært forsvaret, helsevesenet og undervisning innen militære fag, akuttmedisin, redningsteknikk og dykking. I tillegg til jobb og interesser for friluft og topptur har også paddling med havkajakk, klatring og fridykking vært med rundt land og strand.

Født, oppvokst og med fortsatt tilhørighet til Vesterålen, gir stor kjærlighet for området. Mye er utforsket både på havet og i fjellene i området Vesterålen og Lofoten , men mye står heldigvis også igjen.

Mange fjellturer i Rondane, Hardangervidda, Jotunheimen og Valdres i tillegg til å ha besøkt alle fjelltopper i Østfold, Vestfold, Akershus og halve Buskerud og Telemark gir litt forståelse av hva det vil så å bli forelsket i fjellet. Hele Norge er besøkt, unntatt Honningsvåg, da det kun er besøkt med helikopter, og da teller det ikke. 

 

Tor-Arne Paulsen