Kontakt

LA OSS SNAKKEKontakt meg gjerne

 
 
 
 

Ofte stilte spørsmål

 

 

Du kan komme i kontakt med meg ved å ringe 97 13 26 01 eller sende e-post til post@19topper.no

Q. 10 % av Nasjonalparkplakat kjøpet mitt blir gitt til Nasjonalparkene?

Ja! Jeg setter av 10 % direkte av hvert kjøp. Det kan være små beløp vi bidrar til å begynne med. Men over tid håper vi at donasjonene fra denne siden vil være med til å gi gode norske Nasjonalparker! Jeg kaller det teamarbeid for naturen!


Q. Hvordan skapes utformingen av plakatene?

De er en kombinasjon av mine bilder og egen grafisk design. Canon D6, G7X, EOS 550D, Gopro Hero 5, Olympus Tough, er redskapene for å fange bildet. Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, premier ruch og Lightroom hjelper til med jobben videre, og Canon`s pro printer avslutter jobben. Videre er garagen vår ett produksjons lokale når det benyttes blyant, maling eller annet trykk. Min samboers bedrift "DANCKELAND" gjør også jobb på enkelte av produktene i forhold til tekst og ideer. Eller fra samarbeidspartner LOS design i Larvik. Skulle de være arbeid eller foto fra andre bidragsytere vil det komme frem av tekst eller info på produkt eller vedlegg med produkter. Q. Hvordan betaler jeg?


Ønsker du ikke bruke butikk siden her på 19topper, betaler du med vipps eller paypal, etter å ha gjort avtale om vipps med meg på mail eller sms/telefon.Q. Hvorfor er noen printene begrenset?


Jeg ønsker å tilby samle plakater som er på begrenset opplag. Disse er spesielle for meg, og vil bli laget for noen få plasser eller Nasjonalparker.  Q. Når kommer bestillingen min?


De fleste tar 1-3 uker å få levert. Når jeg er hjemme, vil det imidlertid bare gå 2-5 dager før det er i posten. Q. Hvorfor varierer prisen på produktene? 

Prisen varierer etter størrelse på trykket. Hvilken type papir jeg benytter. Og hvilken print/trykk metode som benyttes. 


Q. Er utskriftene signert og nummerert?

Bare utskrifter med begrenset opplag er nummererte. 


Q. Jeg er i LARVIK, kan jeg hente bestillingen personlig?

Selfølgelig!


Q. Kan jeg endre eller avbestille bestillingen min?

Beklager, alt salg er endelig.Q. Sendes du internasjonalt?


Ja, om du forstår norske skrift, og er villig til en meget fordyrende porto. Q. Vil en plakat for hver av nasjonalparkene til slutt bli utgitt?


Ja! Vi vil gi ut minimum et trykk for hver park. Du må bare vente med tolvmodighetQ. Hvilken type papir bruker du? 


Jeg bruker primært CANSON INFINITY og HAHNEMÜHLE. Begge er kjent for høy kvalitet på sine produkter, og gir en flott farge på trykkene i tillegg til lang holdbarhet på papiret. 
FOR BEDRIFTER:


Q. Kan jeg starte samarbeid for videresalg av plakater?


Ta kontakt!